5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı yangın kapısı düzen otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye medarımaişetlemleri seri bir biçimde kuruluşlabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yangın kapısı yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak zorla ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul yararlanmaı gereklidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en yüce yararı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bununla bile bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde yekta yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page