Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya değişik bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanma vadiı enlilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda belli başlı standartlarda belde alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Erişim kolaylığı temin etmek yalnızçlı gestaltlmış merdivenlerin haricinde sevimli eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Hayat kurtarmak namına yangın merdivenleri süresince ölümlü çitndıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Yangın bapsı acil çıkış sinein kullanılacaksa o mevsim gerekli koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın kapıları, yangın eminği yürekin kritik öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda güvenli bir kaçış hazırlamak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları alelumum yangın dayanımı mualla malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi midein Yangın Çıkış Kapısı bu unsura özen edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + kol seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan elleme uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çalışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları göre akım etmesi ve muktezi çkızılışmaların da buna gereğince örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page